کار در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

همه میدانند که افتتاح یک شرکت تجاری در کشورهای دیگر با سختی های مختلفی نسبت به داخل کشور خود روبرو می باشد. دلیل اصلی این حرف هم این است که نه تنها شما بعنوان یک سرمایه گزار خارجی باید اقدام به یادگیری تعهدات مالیاتی شرکت در کشوری دیگر کنید، بلکه لازم است از امور تجاری و اوضاع بازرگانی کشور مورد نظر، در اینجا ترکیه، و همین طور محیط جغرافیایی، اقتصادی و فرهنگی آن نیز آگاهی کامل داشته باشید. البته این میتواند امری زمان بر باشد و کار را برای شما بعنوان یک سرمایه گزار تازه کار سخت جلوه کند. برای همین هم ما اینجا هستیم تا با ارائه ی اطلاعاتی در مورد ثبت شرکتهای تجاری در ترکیه، هزینه ثبت شرکت در ترکیه و… کمی از سختی کار را برای شما کاهش دهیم.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه

ثبت شرکت

به منظور ثبت شرکت در ترکیه، در ابتدا سرمایه گزاران خارجی باید توجه داشته باشند که حتماً لازم است بیزینس آنها یک پیوند تجاری در این کشور داشته باشد.

تاسیس شرکت خصوصی با مسئولیت محدود در ترکیه، یکی از بیشترین اشکال شرکتهای بازرگانی بشمار می آید که سرمایه گذاران خارجی اقدام به آن می کنند. اغلب بازرگانان خارجی برای تاسیس این شرکتها از یک یا دو تاجر ترک محلی هم استفاده کرده و گاه از آنها بعنوان شریک تجاری در ثبت بیزینس خود یاد می کنند. برای تشکیل این نوع شرکتهای بازرگانی، حداقل یک سهامدار با حداقل سرمایه سهمی معادل 10000 لیر ترکیه مورد نیاز می باشد.

پس از تعیین نوع شرکت برای بیزینس مورد نظر (شرکت با مسئولیت محدود، شرکتهای سهامی، شرکت‌های کمیته، شرکتهای جمعی یا مشارکتی بازرگانی)فرآیند ثبت رسمی شرکت بیشتر از یک هفته و در موارد خاص گاه تا حداکثر 3 هفته، طول نخواهد کشید. باید اطلاع داشت که سرمایه گذار خارجی نیز باید قبل از شروع كار، از مقدار مشخصی سرمایه بهره مند باشد. بعنوان مثال، شرکت با مسئولیت محدود به حداقل سرمایه سهمی معادل ده هزار لیر ترکیه نیازمند است. در حالیکه، شرکتهای سهامی لازم است با حداقل سرمایه سهمی معادل پنجاه هزار لیر ترکیه شروع بکار نمایند.

شرکت‌هایی که موسسان آنها اعم از سرمایه گذاران خارجی ترکیه را بعنوان مقصد بازرگانی خود انتخاب کرده اند و قصد دارند شرکت هایی تجاری را در این کشور افتتاح کنند، باید آنها را در سازمان ثبت شرکتها که دارای دفاتری در همه ی شهرهای ترکیه است، به ثبت رسمی و نهایی برسانند. فرآیند ثبت شرکت باید توسط اداره ی محلی ثبت تجاری در همان شهری که قرار است شرکت در آن بنیان نهاده شود، به انجام برسد. لازم به ذکر است که ثبت تجاری شرکتها در ترکیه توسط اتاق بازرگانی این کشور اداره می شود. اداره ی ثبت، وضعیت به روز شده ای را برای هر شرکتی که در ترکیه به ثبت قانونی رسیده است، حفظ می کند. پس، لازم است هرگونه اعمال تغییراتی در ساختار اداری شرکت و تغییرات مندرج در اساسنامه ی شرکت مو به مو به اداره ی ثبت اطلاع رسانی و ارسال شود. این کار باید از طریق برنامه ای ارسال شده توسط نماینده ی قانونیِ شرکت به انجام برسد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه

اسناد مورد نیاز برای ثبت یک شرکت در ترکیه :

هر سرمایه گذاری هنگام تهیه ی درخواست نامه ی خود جهت ثبت شرکت تجاری در دفتر ثبت بازرگانی ترکیه، باید مدارک زیر را ارسال نماید:
-فرم ثبتنام صادر شده توسط دفتر ثبت بازرگانی كه لزوماً باید بطور مناسب تكميل شود؛
-نسخه های محضریِ اساسنامه ها و اساسنامه ی شرکت؛
– نسخه های فرم اطلاع رسانی الحاقی که باید محضری شوند؛
– اسناد معتبر بانکیِ مربوط به اثبات اینکه سرمایه ی سهم اولیه ی شرکت در یکی از بانک‌های ترکیه واریز شده است؛
-سندی که افراد مجاز به تاسیس نمایندگی های شرکت را مورد تأیید قرار میدهد و در واقع وکالتنامه معتبر را صادر میکند؛
-اعلامیه ی تاییدیه ی موسسان شرکت مبنی بر تصدیق تصمیم ثبت شرکت تجاری؛
-اسناد رسمیِ اثبات پرداخت هزینه ی ثبت شرکت تجاری به سازمان رقابت؛
-عکسهای جدیدِ سایزِ گذرنامه مربوط به موسسان شرکت تجاری؛
اسناد ذکر شده همگی برای افتتاح شرکت در کشور ترکیه ضروری می باشند.

ثبت شرکت تجاری در ترکیه

مراحل ثبت شرکت در ترکیه با ثبت تجاری:

قانون مربوط به شرکتها در ترکیه، مقررات و مراحل مختلفی را که توسط موسس یا موسسان یک شرکت ثبت تجاری شده باید تکمیل شود، وضع می کند. این آیین نامه ها بدون توجه به نوع ساختاری که برای شرکت انتخاب شده است همل کرده و دلالت میکند بر:
-رزرو نام شرکت؛
-تدوین اسناد شرکت توسط دفتر اسناد رسمی؛
-ثبت همه ی اسناد مربوط به شرکت با دفتر ثبت بازرگانی؛
-افتتاح یک حساب بانکی در یکی از بانکهای معتبر ترکیه و واریز سرمایه سهم اولیه؛
– تشکیل یک مرجع بانکی که نشان دهنده ی واریز سرمایه سهم در دفتر ثبت بازرگانی باشد؛
-درخواست برای شماره ی مالیات و شماره ی مالیات بر ارزش افزوده؛
-ثبت نام در مراجع بیمه سلامت و بازنشستگی؛
لازم به یادآوری است که مشاوران ثبت شرکت در ترکیه، همگی می توانند اطلاعات بیشتری را درباره ی مراحل انجام شده هنگام افتتاح یک بیزینس جدید به شما ارائه دهند.

هزینه های مورد نیاز برای ثبت‌شرکت تجاری در ترکیه

هزینه هایی که در زمان ثبت یک شرکت تجاری در ترکیه باید پرداخت کنید:
سرمایه گزاران خارجی که قصد بازگشایی یک شرکت تجاری در کشور ترکیه را دارند باید جدول زمان بندی زیر را در زمان ثبت بیزینس مورد نظر توسط دفتر ثبت بازرگانی، در نظر داشته باشند:
1.رزرو نام شرکت در ترکیه رایگان است و می تواند بصورت آنلاین به انجام برسد.
2. تهیه ی پیش نویس و گواهی محضری اسناد رسمی شرکت رایگان است که توسط دفتر اسناد رسمی به انجام میرسد.
3.ثبت‌شرکت با مسئولیت محدود درترکیه هزینه ی کمی را شامل میشود.
4. انتشار اساسنامه ی شرکت با روزنامه ی رسمی نیز در ترکیه هزینه ای در بر دارد.
5.ثبت امضای رییس شرکت هم هزینه ی خاص خود را دارد که باید پرداخت شود.

هزینه های مورد نیاز

همچنین باید متذکر شد که هزینه ی ثبت شرکت به سرمایه سهم تجاری جدید شرکت بستگی مستقیم دارد.
مشاوران ثبت شرکت درترکیه همواره در تلاش برای پاسخگویی به سوالات مکرری هستند که سرمایه گزاران خارجی اغلب در راستای ثبت شرکت میپرسند. چند نمونه از سوال و جواب ها را در اینجا برای اطلاعات بیشتر شما آورده ایم:
1.چه مدت زمانی برای ثبت یک شرکت در سازمان ثبت‌شرکتها در ترکیه بطول می انجامد؟
-کل پروسه ی ثبت یک شرکت در کشور ترکیه چیزی در حدود 3 هفته می باشد. هر چند که سرمایه گزاران باید این نکته را در نظر داشته باشند که فرآیند صدور مجوز بستگی به صنعتی دارد که شرکت در آن فعالیت خواهد کرد.
2. آیا برای ثبت یک شرکت در ترکیه به یک متصدی یا مدیر محلی نیاز است؟
-نه الزاماً! داشتن یک مدیر که مقیم در ترکیه باشد الزامی نیست، بنابراین این موقعیت را می توان بر اساس اخذ مجوز کار توسط یک سرمایه گزار خارجی فرض کرد.
3.آیا برای ثبت شرکت در کشورترکیه به یک آدرس محلی در این کشور نیاز است؟
-بله، حتماً. ثبت شرکت در کشورترکیه حتماً به یک آدرس ثبت شده در این کشور نیازمند است، با اینحال از یک دفتر مجازی هم میتوان استفاده نمود.
4.چه مبلغی برای ثبت شرکت در ترکیه مورد نیاز می باشد؟
هزینه ی ثبت شرکت در ترکیه بسته به نوع عملیات تجاری شرکت و سرمایه سهم بیزینس مورد نظر برآوُرد می شود.

ثبت شرکت به تنهایی حق دریافت اقامت را به اشخاص نمی دهد اما پس از دریافت اجازه کار از طریق ثبت‌شرکت می توان اقامت یک ساله را دریافت کرد.

با افتتاح شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. ولی نکته بسیار مهم اینکه به هیچ عنوان فقط به خاطر اخذ اقامت به علت هزینه های بالا اقدام به ثبت شرکت نکنید. در صورتی که متقاضی اخذ اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت در این کشور هستید جهت دریافت مشاوره و بررسی شرایط با شماره های موجود در وبسایت تماس حاصل نمایید. ویزای ترکیه

 ترکیه ویت آس – ( ترکیه ویت اس )

تصاویر بیشتر

نمونه کارها را ببینید

دیگر نمونه کارها

مهاجرت به ترکیه

اقامت ترکیه